Akademik İlanlarÖğretim Üyesi İlanları

İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı-Güncellendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ile “İzmir Demokrasi Üniversitesi Birimlerinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma İlkelerinin ilgili maddeleri uyarınca 15.12.2021 tarihli ve 31690 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan “Akademik Personel Alım İlanı”mızda “Eğitim Fakültesi – Özel Eğitim Bölümü – Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı”nda ilan edilen kadronun niteliği sehven “Otistik çocuklarda mahremiyet eğitimi alanında çalışmaları olmak.” düzenlenmiş olup; nitelik “Zihin Engelliler Eğitimi alanında çalışmaları olmak.” şeklinde düzeltilerek ilan olunur.

12500/1-1

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen kadrolarına 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Birimlerinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma ilkeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

DİĞER ŞARTLAR:

1-657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak gerekir.

2-Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

3-Başvuran adayların; dilekçe (Başvurduğu kadroyu belirterek), özgeçmiş, yabancı dil belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları asılları ve onaylı örnekleri, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf, yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet dosya ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için 4 adet USB Belleği,

4-Halen çalışanlar ve daha önce kamu hizmeti bulunanlar için hizmet belgesi ile birlikte,

Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili Fakülte Dekanlıklarına / Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde şahsen veya posta yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar kurumumuza ulaşması gerekmektedir. Son başvuru tarihi 29.12.2021 dir.

12317/1-1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu