Akademik İlanlarÖğretim Elemanı İlanları

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Elemanı 2 Akademik Personel Alacak.
Son Başvuru Tarihi 31 Mart 2023.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:
Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı Yabancı Diller Bölümüne “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca tam zamanlı öğretim görevlisi alınacaktır.

Başvuracak tüm adayların; Başvuru dilekçesi, Çalışma süresini gösteren hizmet belgesi (Öğretmenlik yaptığına dair), Lisans ve Lisansüstü diploması, Resmi transkript, Yabancı Dil belgesi, ALES belgesi, kimlik fotokopisi, CV, Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, muaf veya 2 yıl tecilli olduğunu belirten belge ve 1
adet vesikalık fotoğraf ile belirtilen adrese şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurularda adayların belgelerin asıllarını ya da onaylı örneklerini; şahsen başvurularda ise belgelerin onaylı örneklerini veya asıllarını sunmak suretiyle fotokopilerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’dan denkliğinin onaylanmış olması şart olup; söz konusu belgenin başvuru dosyalarında yer alması gerekmektedir.

Başvurular, ilanın Resmî Gazete’de yayımı tarihinden itibaren on beş (15) gün içerisinde ilgili başvuru Makamına yapılır. İlan duyuru başlama tarihinden sonraki bir tarihte Resmi Gazete’de ilan edilmesi halinde, sınav takvimi ilgili güne göre güncellenerek internet sitemizden yayımlanacaktır. Duyuruların yayımlanacağı internet sitesi www.etu.edu.tr

Ön değerlendirme sonuçları ve nihai değerlendirme sonuçları Üniversitemiz web sayfasında yayımlanacak olup tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Süresi içinde yapılmayan veya eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili başvuru yerine ulaşması gerekmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu